Maikrahv

Maitsev õhtusöök põnevate veinide ja hariva ettekandega

Kas sulle meeldib uusi veine proovida ja hindad hõrke roogasid? Kui jah, siis tule 10. märtsi õhtul Maikrahvi restorani, kus avaneb suurepärane võimalus nautida 4-käigulist õhtusööki ja maitsta parimaid veine innovaatilise veinitootja Cono Sur valikust. Taustaks tutvustab veinimaja esindaja Cono Sur’i ajalugu ja iga proovitavat veini. Ees on põnev ja nauditav õhtu.

Kas sulle meeldib uusi veine proovida ja hindad hõrke roogasid? Kui jah, siis tule 10. märtsi õhtul Maikrahvi restorani, kus avaneb suurepärane võimalus nautida 4-käigulist õhtusööki ja maitsta parimaid veine innovaatilise veinitootja Cono Sur valikust. Taustaks tutvustab veinimaja esindaja Cono Sur’i ajalugu ja iga proovitavat veini. Ees on põnev ja nauditav õhtu.

Kvaliteet, innovatsioon ja keskkonnast hoolimine

1993. aastal asutatud Cono Sur’i keskus loodi eesmärgiga teha unikaalse karakteriga oivalisi veine. Tootmisel pannakse rõhku kvaliteedile, innovatsioonile ja keskkonnast hoolimisele. Nii on Cono Sur’i eesmärgiks igas veinikasvatuses säilitada looduse tasakaal. Enamik viinamarjadest kasvatatakse orgaaniliselt ja korjatakse käsitsi. Andes oma parima igas tootmise protsessis, on Cono Sur saanud 10 hinnatuima veinibrändi hulka terves maailmas.

Kõigile, kes heast veinist ja toidust lugu peavad

Veiniõhtusöök sobib nii algajatele kui ka kogenud veinihuvilistele. Õhtu jooksul saad maitsta erinevaid Tšiili veine, kuuled põnevaid fakte Cono Sur’ist ning soovi korral saad esitada ka küsimusi.

Üritus toimub Mustpeade saalis, kus asub ka Maikrahvi uhkus – veinikelder, mille valiku oleme kokku pannud koostöös Eesti parimate tippsommeljeedega.

Õhtusöök ja veinide tutvustus

Meie sõbralikud teenindajad võtavad sinu ja su kaaslase uksel rõõmsalt vastu, juhatavad lauda ja tutvustavad õhtu kava ning menüüd. Toome lauda tervitusjoogid ja peagi algabki õhtusöök. Õhtusöögi algus on kell 19.00, tervitusjooki hakkama serveerima pool tundi varem.

Sissejuhatuseks tutvustab veinimaja esindaja Géraldine Gouet-Thureau põgusalt Cono Sur’i ajalugu ja traditsioone. Samuti kuuled iga serveeritava veini eripärast ja saad vaadata pilte veinimõisast ja -piirkonnast.

MENÜÜ

Cono Sur Sparkling Brut
Kammkarp valgeveini vahu ja brokkoli biskviidiga

Cono Sur Single Vineyard Sauvignon Blanc, 2013
Ürdipaneeringuga küpsetatud kitsejuust tomati mousse’ga

Cono Sur 20 Barrels Chardonnay, 2013
Ahvenafilee, kergelt wokitud juurviljade ja hollandi kastmega

Cono Sur Reserva Pinot Noir, 2014 / Cono Sur 20 Barrels Pinot Noir, 2010
Madalal tempertuuril küpsetatud vasikapõsk röstitud peedi, bataadipüree ja punaveini kastmega

Cosche Noble Late Riesling
Valge šokolaadi semifreddo kirssidega

Kohtade arv piiratud

Oled oodatud üksi, koos kaaslase või suurema seltskonnaga. Kohtade arv veinikeldris on piiratud, registreeri kiirelt!